Σελίδες

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Κοίτα Μιχάλη μου το χάλι σου


Στάτλερ & Ουώλντορφ του "Μάπετ Σώου"

- Δε μου λε ρε Στάθη, κατάλαβες τι έγινε [χικ] με κείνον τον Χάλη Γιάπη;

- Τι να σου πω ρε Νώντα, μπερδεμένα πράματα. Κυκλοφόραγε λέει μια τζιπάρα ίσαμε απέναντι με τζούφιες [χικ] πινακίδες. Τονε πιάσανε τα όργανα επειδή πέρασε με στοπ και τους άρχισε τα κλαψομουνίστικα. "Ξέρεις ποιος είμαι γω" και τέτοια. Ρεζιλίκια πράματα ρε φίλε! [χικ]

- Δεν είχε λέει ούτε δίπλωμα, ούτε ασφάλεια. Και τότε [χικ] τι είχε ρε φίλε;

- Αυτοκίνητο. Εσύ έχεις;

- Ρε εγώ δεν έχω άλλα, αυτοκίνητο θα’χω. Λες να ξημεροβραδιάζομαι [χικ] στα παγκάκια μαζί σου από άποψη; Και μετά και μετά;

- Μετά του φορέσανε χειροπέδες και τονε πήγανε στ’ αυτόφωρο να δικαστεί λέει.

- Ποιος σου λέει τέτοιες μαλακίες ρε Νώντα; Πάλι σουρωμένος είσαι; Οι πληροφορίες μου λένε πως έπαιζε κάτι σεξουαλικά [χικ] με τη γυναίκα του και σε ένα αεροπλανικό χάσανε το κλειδί. Πήγε λοιπόν στον κυρ διευθυντή του τμήματος να του ξεκλειδώσει [χικ] τα βραχιόλια. Άκου αυτόφωρο!

- Και γιατί ρε φίλε αφού δεν είχε πινακίδες κυκλοφόραγε τη τζιπάρα;

- Είπε πως πήγε να βγάλει βόλτα τη μπαταρία. Κακό είναι; Εσύ τις προάλλες που αγόρασες δύο αλκαλικές για το τρανζιστοράκι σου, έβαλες τίποτα πινακίδες στη πλάτη; [χικ] Δε μας χέζεις ρε μεθύστακα!

- Θυμάσαι τότε που δήλωσε την πισίνα για δεξαμενή κολύμβησης;

- Και συ τι ζόρι τραβάς; Ναι ρε, δεξαμενή για πάπιες ήταν. Για όσους [χικ] νεοδημοκράτες τόσα χρόνια ήξεραν τι ράτσα είναι ο Γιάπης και έκαναν την πάπια.

- Και να’ναι μόνο αυτό. Ρε συ, αυτός για χρόνια ήταν υπουργός και έπαιρνε το ΕΚΑΣ. Τι διάολο, χαμηλοσυνταξιούχος είναι;

- Γιατί, άμα στα δίνανε εσένα δε θα τα ‘παιρνες; Δε φταίει αυτός ρε φίλε, το λάθος [χικ] ήταν του λογιστή του!

- Αν είναι έτσι, τότε γιατί δεν τα επέστρεφε σε αυτούς που δεν είχαν [χικ] να πάρουν ούτε φάρμακα;

- Μα, στην υγεία τους τα ήπιε, δεν είναι αχάριστος! Άλλωστε ο κύριος υπουργός από τότε φώναζε [χικ] ότι δεν βγαίνει. Αλλά που να τον ακούσει αυτός ο αχάριστος λαός!

- Ρε μεθυσμένε! Δηλώνει τρία αυτοκίνητα, 20 ακίνητα, 8 οικόπεδα, καταθέσεις πάνω από 100 χιλιάρικα και σύνταξη 2.200 και δεν έχει να πληρώσει τα τέλη; Άσε εκείνα τα 148 [χικ] εκατομμύρια που βρέθηκαν στο λογαριασμό του από …τυπογραφικό λάθος! Άκου δεν βγαίνει! Τα θες ή σου ξεφεύγουν; [χικ] [χικ]

- Είπα εγώ ότι δεν έχει να πληρώσει; Εγώ λέω ότι είναι αρχιγύφτουλας! [χικ] Έχει διαφορά!

- Θυμάσαι ρε συ που πήγε αγκαζέ με τον Χριστοφοράκο της Μίζενς στη Γερμανία για να δουν το ματς;

- Άντε πάλι. Ε, του Χριστοφοράκου του άρεσε και έμεινε τελικά εκεί. Τέτοια θα λέμε; Βλέπεις στη Γερμανία χωρίς δίπλωμα και με πλαστές [χικ] πινακίδες θα σου έκοβαν τον κώλο και θα στον έδιναν σε ταψί. Γι’ αυτό ο Χάλης γύρισε πίσω. Εδώ είναι το κράτος που του κάνουμε και μας κάνει πλάκα.

- Τελικά δικάστηκε στο αυτόφωρο;

- Ρε με κουράζεις, θα αλλάξω παγκάκι. Ο κύριος υπουργός επικαλέστηκε πρόβλημα [χικ] υγείας και ζήτησε αναβολή.

- Ναι, αλλά ταξίδεψε επί 13,5 ώρες για Μαλαισία! Έχεις [χικ] να πεις τίποτα;

- Ότι εξακολουθείς να λες παπάρες! Αυτή τη φορά φταίει ο πράκτορας. Τονε πήρε τηλέφωνο να του κλείσει [χικ] ένα διήμερο για Μαλαισίνα και αυτό το κουφάλογο τον έστειλε στου βοδιού το κέρατο. Τι θες δηλαδή να κάνει; Να μη πάει και να χάσει την προκαταβολή; Να ‘μαστε κάπου ανθρώποι! Έλεος πια!!!


- Εεε, εσείς, θα σταματήσετε τη φασαρία; Έχει μαζευτεί ο κόσμος και σας χαζεύει. Για ησυχάστε επιτέλους να πάνε σπίτια τους!


- Έχετε δίκιο κύριε όργανο, μας συμπαθάτε!

- Κυρίες και κύριοι … στην υγειά του έβριμπόντι…



12 σχόλια:

  1. Αφιερωμένο εξαιρετικά στους απανταχού χάλη-γιάπηδες!
    Το μέγεθος της ανοησίας του, ήταν γνωστό παλαιόθεν. Ευτυχώς για μας και δυστυχώς για τον ίδιο και την παράταξή του, συνέχισε να υπηρετεί με πάθος τη βλακεία του.
    Κι ήρθε η ώρα να ξεπληρώσει τα χρέη του στην ιστορία. Να μείνει στο πάνθεον των χειρότερων πολιτικών που βρώμισαν με την παρουσία τους τον τόπο.

    Στην υγειά του εβριμπόντι γύφτουλα που το παίζει καμπόσος με το επώνυμο καπελάκι και το ακριβό μπουφάν!

    Πέτρος, ωραίος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Μαρία.
      Για τον συγκεκριμένο κύριο που εκπροσωπεί ό,τι χειρότερο έχει να επιδείξει η πολιτική σκηνή της χώρας, ανέκαθεν πίστευα τα χειρότερα. Στη δική του περίπτωση δεν διαψεύστηκα, όπως με άλλους!
      Έχω πει και γράψει παλαιότερα σε άλλα blogs (πριν φτιάξω το δικό μου στέκι) πως κατά τη γνώμη μου είναι αυτός που έριξε τον Καραμανλή.
      Τι εννοώ;
      Πιστεύω ότι είναι χωμένος πολύ βαθιά μέσα στα σκ@τά, είναι αρχιμιζαδόρος, έχει βγάλει αμύθητα ποσά και ο Καραμανλής (που απεχθάνομαι σφόδρα) φοβήθηκε το ξεσκέπασμά του και είπε να την ‘κάνει’.

      Θα μου πεις: "δηλαδή ο λαός με την ψήφο του δεν είναι αυτός που στήριξε ΓΑΠ και έδιωξε τη δεξιά του Καραμανλή;".
      Πιστεύω πως ο Καραμανλής έκανε πάρα πολλές μ@λακίες - ειδικά με τις επιλογές των κυβερνητικών στελεχών - και από ένα σημείο και μετά δεν είχε καν το ενδιαφέρον να τις σκεπάζει ή να τις διορθώνει (πληρώνοντας φυσικά αδρά τους παπαγάλους των ΜΜΕ).
      Πιστεύω πως φοβήθηκε μην αποκαλυφθεί ο οχετός που άφηνε διαρκώς πίσω του ο Γιάπης και επέλεξε τη σιωπή αποδεχόμενος την αναπότρεπτη ήττα. Πίστεψε πως έτσι θα βουλώσει τα στόματα των Πασόκων που θα μεθούσαν με τη νίκη και δεν θα είχαν καιρό για αποκαλύψεις. Ίσως να ήταν και το "πάτσι" για τα εξοπλιστικά που επίσης κουκουλώθηκαν το 2005.

      Διαγραφή
  2. αχαχαχα! Μαλαισίνα / Μαλαισία ! Πόσο ευρηματικός μπορείς να γίνεις; Πες μου πόσο! αχαχα! Μόνο ιστορία δεν μπόρεσε να κατεβάσει το κεφαλάκι σου ε; :)))
    Αφού το'χεις να παίζεις με τις λέξεις και να κάμεις θαύματα!
    Να'σαι καλά Πέτρο μας και πάντα ευρηματικός κι αστείρευτος!
    Σιγά μη σχολιάσω το Χάλι Γιάπη! Με το πληκτρολόγιο δεν ξέρω αν το ξέρεις δεν έχω καθόλου καλή σχέση! Γράφω μόνο για αφήσω κάτι που αξίζει ! Κι εσύ αξίζεις Πέτρο μου!!!
    Καλό Σαββατόβραδο να έχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν έχεις καλή σχέση με το πληκτρολόγιο, γράφε σε τετράδιο και τράβα το φωτογραφία. Να ανεβάζεις φωτογραφίες ξέρεις, δεν ξέρεις;
      Περιμένω εναγωνίως την ιστορία σου. Εγώ δεν τα πάω καλά μ’ αυτήν, ήμουν καλός στη γεωμετρία.
      Καλή Κυριακή.

      Διαγραφή
    2. Εννοείται πως θα γράψω! Απλά σήμερα ασχολήθηκα μα τις τελευταίες μου κατασκευές :)) Νομίζω ότι Χριστούγεννα δίπλα στο τζάκι το πρωί με τον καφέ και τα φρεκοψημένα μπισκοτάκι μου ....Μια χαρά έμπνευση θα έχω!
      Φιλιά!
      Καλό ξημέρωμα!

      Διαγραφή
    3. Χριστουγεννιάτικα! Ω μοντιέ! Μεγάλη μου τιμή πριγκηπέσα μου να ασχοληθείς με την ταπεινότητά μου.
      Κανόνισε να γράψεις κανα αριστούργημα να μην έχω που να κρυφτώ!

      Διαγραφή
  3. Εύχομαι όλοι αυτοί που τον ψήφισαν να χτυπάνε τα κεφάλια τους στον τοίχο έστω και τώρα!
    Τον έβλεπες μανούλα μου, ο επάνω όροφος ήταν ακατοίκητος τι τον ψηφίζεις;;;;;;
    Φάε κουτσούλους τώρα μαλάκα Ελληνα μια ζωή μαλάκας θα είσαι!
    Συγνώμη για τα μπινελίκια μου βγαίνουν αυθόρμητα μερικές φορές χωρίς να το θέλω!
    Μπαρδόν!
    Γκουντνάιτ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταρχήν γκουτμόρνιν και γκουτ σάντει (να τα βλέπουν αυτά μερικοί μερικοί!)
      Καλή μου Έλενα, θες να πεις πως οι ψηφοφόροι του έχουν κατοικημένο τον δικό τους πάνω όροφο; Εδώ και 22 χρόνια τον έχουν ξενοίκιαστο και γεμάτο αράχνες. Δεν τον ανοίγουν ούτε για να τον αερίσουν. Ο Γιάπης είναι η εικόνα τους, αυτό που τους εκφράζει, τους εκπροσωπεί, τους διορίζει...
      Αν έβαζε ξανά υποψηφιότητα θα ξαναέβγαινε πανηγυρικά. Πιστεύω πως αποσύρθηκε με ‘άνωθεν’ εντολές (διάβασε και το σχόλιο στη Μαρία) για να φανεί η Νουδού απαλλαγμένη από τα ‘βαρίδια’ του χθες. Και τώρα κάθεται και ξεκοκαλίζει το πλιάτσικο.
      Ήθελα να ‘ξερα ποιον έπεισε ότι αυτά τα 148 εκατομμύρια που βρέθηκαν στον προσωπικό καταθετικό του λογαριασμό αποτελούν την …παρακαταθήκη της ΝΔ!
      Πρέπει να είσαι ή πολύ ηλίθιος για να το χάψεις ή πολύ φοβισμένος ώστε να κάνεις την πάπια.
      Αν ο Κάντας πήρε μίζα 14 εκατομμύρια και έγινε (και δικαίως) της πόρνης το κιγκλίδωμα και ο Μαντέλης θα διωχθεί (και δικαίως) για κακούργημα για μίζα 450.000, ο Γιάπης μπορεί να περιφέρεται στη Μαλαισία και να μας πουλάει τρέλα;
      ΥΓ: Βρίζε τους όσο θες. Δεν σβήνω κανένα σχόλιο. Θα αρχίσω να σβήνω αν μπει κανένας και αρχίσει να μου τους παινεύει.

      Διαγραφή
  4. Στην υγειά του έβριμπόντι....σε ελεύθερη μετάφραση.....εις υγεία στα κορόιδα....

    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

    (Το κείμενο, απλά άπαιχτο!!!) Σε φιλώ γλυκά! χχχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε χαιρετάει και ο Γιάπης από εδώ.
      Και να σκεφτείς ότι τα διαβάζει!!!

      Διαγραφή
  5. Ένας φτωχός συνταξιούχος ήταν κύριε πρόεδρε ο πελάτης μου...
    Δεν είχε τα μέσα ούτε το σκατό του παξιμάδι να κάνει σαν τον άλλον τον προνομιούχο....ωμά τα έτρωγε κι αυτά.....που να βρει λεφτά για τέλη κυκλοφορίας?..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. - Κύριε συνήγορε, είπαμε να κάνεις αντιγραφή για το πτυχίο, αλλά εσύ δεν πρέπει να πέρασες ούτε έξω από τη Νομική! Μπορείς να μου πεις τι κάνει ο πελάτη σου στη Μαλαισία;;;

      - Διαλογισμό κύριε Πρόεδρε. Ανάμεσα σε σπα, τζακούζι και χαλαρωτικό μασάζ κάνει ανασκόπηση των λαθών του και κλαίει με μαύρο δάκρυ. Θα σας τα πει και ο ίδιος όταν επιστρέψει. Σας φέρνει για δώρο μια φωτογραφία του στη ξαπλώστρα της πισίνας να τα ξύνει…

      Διαγραφή