Σελίδες

Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Μισές αλήθειες


Ο Πάγκαλος τον είχε αποκαλέσει "Ο κύριος Τίποτα". Ήταν οι δημοτικές εκλογές του 1994 και ο μονίμως χυδαίος Πάγκαλος πέταξε την πρώτη μαλακία που (…λέει ο λόγος) σκέφτηκε για τον αντίπαλό του στον πρώτο Δήμο της χώρας. Ο Τίποτας έγινε δήμαρχος, ο άλλος που νόμιζε πως ήταν κάτι πήρε το τίποτα και επί δεκαετίες παραμένει εκεί. 

Πολύ πρόσφατα (Μάρτιος 2014) ο Τίποτας έκανε πρόταση στον συνταξιούχο (που ποτέ δεν δούλεψε) Πάγκαλο να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Στρατιωτική Επιτροπή της ΕΕ. Ουσιαστικά να προεδρεύσει στην εν λόγω Επιτροπή αφού η χώρα μας είχε την προεδρία της ΕΕ για το πρώτο εξάμηνο του ’14. Φυσικά ο υβριστής απεδέχθη, αφού ούτε πέτσα έχει, πιστεύει δε ότι όταν λες – και κυρίως κάνεις - συνέχεια μαλακίες, αυτές αποτελούν …παράσημα για την πολιτική ζωή της Ελλάδας (και πουθενά αλλού!).

Ο Πάγκαλος έχει πιάσει το ‘νόημα’. Ως παλαιά "πουτάνα" στο μπουρδέλο, ξέρει πολύ καλύτερα από τον καθένα σ’ αυτή τη χώρα το πώς παίζεται το παιχνίδι. Σημασία δεν έχει τι λες, αλλά πότε και σε ποιους απευθύνεσαι. 
Δεν θα αναπαράγω για μια ακόμη φορά τη γνωστή ρήση του αλητάμπουρα Πάγκαλου, η οποία κρύβεται επιμελώς -με ευθύνη πολιτικών και ΜΜΕ- πίσω από χιλιάδες αυτοκτονίες, δεκάδες χιλιάδες μεταναστεύσεις, εκατοντάδες χιλιάδες σιτιζόμενους σε ουρές και κάδους, εκατομμύρια απολυμένους και άνεργους.

Τη ρήση Πάγκαλου την πήραν και την αναπαρήγαγαν όλοι οι αλήτες του πωλητικού συστήματος. Είδαν ότι έπεσε σε γόνιμο έδαφος και βρήκε μπόλικο λίπασμα σε μαλακισμένα κεφάλια και άνθισε. Και ενώ διαφωνούσαν σε (υποτίθεται) χιλιάδες πράγματα με τον Πάγκαλο, σε αυτό βρέθηκαν σχεδόν όλοι να συμφωνούν μαζί του.
 
Το ‘δόγμα Πάγκαλου’ φαίνεται πως αυτές τις ημέρες ενστερνίστηκε και ακολουθεί και ο …Τίποτας. Ο κατά κόσμον Δημήτρης Αβραμόπουλος είπε σε συνέντευξη που δημοσιεύεται σήμερα ότι “Δεν αποκλείω μεγάλο συνασπισμό με τον ΣΥΡΙΖΑ”.
Ποιος του το ζήτησε, θα σας γελάσω.
Να το σκέφτηκε μόνος του, το αποκλείω.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ετοιμάζει εαυτόν (και όχι μόνος του) ως διάδοχο. Σου λέει “…και ο Σαμαράς έκανε κόμμα και το διέλυσε για να ξαναμπεί στη ΝΔ και τον έκαναν πρόεδρο και πρωθυπουργό, γιατί όχι κι εγώ;”
(Άντε σιγά-σιγά να ετοιμάζεται μετά και η Ντόρα)

Ο φον Δημητράκης ονειρεύεται έναν “μεγάλο συνασπισμό κάτω από όρους ειλικρινούς συνεργασίας και κατανόησης με κοινό παρανομαστή το συμφέρον της Ελλάδας. Κανείς δεν περισσεύει σε μια τέτοια προσπάθεια όταν τοποθετείται εντός συνταγματικού τόξου”.

Για να ξεκινήσω από το τέλος, έχεις ρωτήσει Δημητράκη μας κάτι Φαήλους, κάτι Λαζαρίδηδες, κάτι Βορίδηδες, κάτι μπουμπούκους (τον Μπαλτάκο τον "έδιωξαν" γιατί δεν πρόσεχε την κάμερα), ακόμα και τον Σαμαρά όταν μιλάς για συνταγματικό τόξο; Επειδή κάτι μουτσούνες με τις οποίες συναγελάζεσαι στο κόμμα, καθόλου δεν θα στεναχωρηθούν αν πάρουν υπουργεία και μερικοί πιθηκομούρηδες, άσε αυτά τα …επαναστατικά γιατί θα βρεθείς στην απόξω.

Πάμε τώρα να μας εξηγήσεις ποιοι είναι αυτοί οι όροι ειλικρινούς συνεργασίας και κατανόησης. Ωραία είναι αυτά τα εύηχα, έλα όμως που είναι μισές αλήθειες!
Να υποθέσω ότι ψάχνεις να βρεις αριστερούς που θα θέλουν να συνεχιστεί το μνημόνιο, η πείνα, το μπούκωμα των τραπεζών με δισεκατομμύρια, η φοροδιαφυγή των εφοπλιστών και φίλων σας, το ξεπούλημα δημόσια περιουσίας αντί φραγκοδίφραγκων, οι θνησιγενείς νόμοι για την επιχειρηματικότητα, οι κατασχέσεις πρώτης κατοικίας, τα χαράτσια, οι μισθοί της πλάκας, η ακρίβεια, οι απολύσεις και των υπολοίπων; 

Κάτσε γιατί υποψιάζομαι ότι όλα αυτά για σένα - και φυσικά και για όσους σε έβαλαν να τα πεις - δεν έχουν καμιά αξία. Σημασία για εσάς έχει να βρείτε μπόσικη την Αριστερά, να τη χώσετε σε κυβερνητικό σχήμα - ή να κολλήσετε τσιμπούρι πίσω της - μόνο και μόνο για να εξασφαλίσετε το ακαταδίωκτο. Γιατί πως θα γίνει να συγκυβερνάτε και ταυτόχρονα περισσότεροι από τους μισούς να είστε υπόδικοι;
Εσείς δεν είστε που ζητάγατε εξεταστικές επιτροπές για το πώς φτάσαμε στο μνημόνιο; Σεις δεν θα καθίζατε στο σκαμνί και τον Βενιζέλο και τον Παπανδρέου; Τελικά καθίσατε μόνο τον Παπακωνσταντίνου που δεν έγινε βουλευτής, άρα δεν έχετε ανάγκη την ψήφο του. Βενιζέλος και ΓΑΠ χρειάζονται, ε;

Μήπως να σου θυμίσω τις ρητορικές πίπες του Αντωνάκη από τα προεκλογικά μπαλκόνια πως δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να συνεργαστείτε με το Πασόκ και πως θα στείλετε όλες τις υποθέσεις στη Δικαιοσύνη;
Κοίτα μη στείλετε πολλές γιατί θα χάσω το μέτρημα.

Επικρατεί (;) η ηλίθια άποψη ότι “όλοι είναι ίδιοι”. Άποψη που δεν απορρέει από κανενός την εμπειρία, ούτε την ελληνική ή παγκόσμια Ιστορία, ούτε καν τη λογική. Κάτι τέτοιο θα ίσχυε αν όλοι οι άνθρωποι ήσαν ίδιοι. Είναι;
Ο γείτονας λήστεψε τράπεζα και μπήκε φυλακή. Εσύ;
Το παιδί του ξάδελφου είναι τοξικομανής. Το δικό σου;
Ο αδελφός σου είναι καθηγητής πανεπιστημίου. Εσύ γιατί δεν σπούδασες;

Δεν λέω ότι η Αριστερά δεν θα κάνει μαλακίες ως κυβέρνηση (εδώ κάνει τώρα που δεν είναι). Λέω ότι αποκλείεται να είναι όλοι ίδιοι και πως η λογική της ισοπέδωσης εκπορεύεται ακριβώς από αυτούς που μας έχουν καταστρέψει και δεν θέλουν με τίποτα να εγκαταλείψουν την εξουσία.
Αν ήταν όλοι ίδιοι θα υπήρχε ένα κόμμα, μια πολιτική πρόταση, ένας λαός ενωμένος. Δεν υπάρχει τίποτα από όλα αυτά!

Με τον Αβραμόπουλο ήρθε να συμφωνήσει και αυτή η μεγάλη πολιτική οντότητα, βουλευτής Φωτεινή Πιπιλή. Δεν σου κρύβω πως όταν πληροφορήθηκα τις θέσεις Αβραμόπουλου, για κάποιες ώρες είχα σαστίσει. Από τη στιγμή που έμαθα πως σε έναν μεγάλο συνασπισμό είπε το ‘ναι’ και η Πιπιλή, γύρισε η καρδιά μου στη θέση της, βγήκε αυθόρμητα από μέσα μου ένα μεγάλο ‘ΟΥΦ’ και ένα δάκρυ κύλισε.

Αν Δημητράκη μας (και Φωτεινή μας) ο Σύριζα συμφωνούσε με τα εγκλήματα που σχεδιάζατε τότε, θα είχε μπει στην κυβέρνηση εδώ και 2 χρόνια. Για ποιο λόγο φαντάζεστε δεν μπήκε; Και τι είναι αυτό που θα του επιβάλλει να το κάνει τώρα; Η εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας; Αυτή είναι που ορίζει την κυβερνητική σταθερότητα; Ε τότε ας ψηφίσετε εσείς τον υποψήφιο του Σύριζα και αφήστε τις τσιριμόνιες περί σταθερότητας. 
Δηλαδή κυβέρνηση που δεν περιλαμβάνει τον Σαμαρά, τον μπαλαντέρ Βενιζέλο κι εσένα, δεν θα είναι σταθερή κυβέρνηση;
Ξέρω ένα σάιτ που περιμένει ανέκδοτα. Να του το στείλετε!

Κυβέρνηση συνασπισμού για το καλό της χώρας δεν προϋποθέτει να πεθάνουμε εμείς για να πάρουν τα δανεικά (που τα παίρνουν και με το παραπάνω) οι γαμωΑγορές! Αν δεν το έχεις καταλάβει Δημητράκη, όταν γίνατε κυβέρνηση δώσατε όρκο να υπηρετείτε το Σύνταγμα και τον ελληνικό λαό.
Και τα έχετε γαμήσει αμφότερα!

Και για να μη νομίζεις Δημητράκη ότι ονειρεύομαι μονοκομματικές κυβερνήσεις, σε ενημερώνω πως έχω κρατήσει το κείμενο της προγραμματικής σύγκλισης σε αυτό το κυβερνητικό τσίρκο που κατασκευάσατε τον Ιούνιο του 2012.
Άμα θες στο στέλνω να του ρίξεις μια ματιά και μετά καθόμαστε όση ώρα θες να συζητήσουμε τι στο διάολο έφταιξε και κάνετε τα ανάποδα.

Παναγία μου! Μη ξεχάσω να στείλω ένα και στην Φωτεινή…




27 σχόλια:

  1. Πέτρο χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία!
    Να χαίρεσαι την οικογένειά σου και να σε χαίρονται!

    Τώρα για αν ο κόσμος τους πήρε χαμπάρι, αν κρίνω από τα αποτελέσματα των τελευταίων εκλογών θα έλεγα πως άλλα βλέπουν, άλλα καταλαβαίνουν οι περισσότεροι..κατά τα άλλα μια χαρά τα λες εσύ...ποιος καταλαβαίνει είναι πάλι το ερώτημα!
    Και του χρόνου με υγεία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Μαράκι για τις ευχές.
      Δεν ενδιαφέρομαι, πλέον, για τους ψηφοφόρους τους. Αν με διαβάζουν (το αποκλείω) θα με θεωρούν ανισόρροπο, ενώ κάθε μέρα θα μονολογούν στον καθρέφτη για το πόσο έξυπνοι είναι.
      Αφού με τόσο μεγάλο κοινωνικό ξεθεμελίωμα, ο ένας στους τρεις εξακολουθεί να τους ψηφίζει, μάλλον τα ψυχοφάρμακα δεν τους κάνουν πια τίποτα.

      Διαγραφή
  2. Θα το ρίξω το επίπεδο. Αυτό το παιδοβούβαλο, (πουρο-βούβαλο για την ακρίβεια) πώς και δεν έπαθε την ανακοπή ακόμα με τόσο λίπος; Και το ερώτημα είναι. Του πήραμε άραγε χαμπάρι;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το λίπος βλάπτει αποδεδειγμένα τον ανθρώπινο οργανισμό.
      Τι είναι αυτό που σε κάνει να πιστεύεις ότι πρόκειται για άνθρωπο;
      Όχι, αν έχεις τέτοιες αποδείξεις θα θέλαμε πολύ να σε ακούσουμε, γιατί η επιστήμη ακόμη το ψάχνει και η βοήθειά σου θα είναι πολύτιμη.
      Μέχρι στιγμής τον έχουν κατατάξει σε ένα μοναδικό είδος δεινόσαυρου που όμοιό του δεν πρέπει να περπάτησε άλλο στη γη.
      Το ψάχνουν στους εξωπλανήτες.

      (εγώ βρίσκομαι εδώ για να ανεβάζω το επίπεδο)

      Διαγραφή
    2. αχχαχα μα απο εκεί ήθελα να καταλήξω! Κάτι δεν πάει καλά με αυτόν και τον βενιζέλο. Εμείς οι κοινοί θνητοί 10 κιλά βάζουμε και χαλάνε όλα στην υγεία μας κι αυτοί είναι σαν αν έχουν καταπιεί από 2 ανθρώπους ο καθένας και αεικίνητοι. Κι ούτε θέλω να φανταστώ πώς φτάνουν να σκουπιστούν στην τουαλέτα...

      Διαγραφή
    3. Στ’ αλήθεια τώρα, ήθελες να φανταστείς κάτι τέτοιο; Μπρρρρ…

      Και οι φάλαινες υγιέστατες είναι!
      Μια χαρά άνθρωποι είναι οι ευτραφείς. Και από προσωπική εμπειρία έχουν μεγαλύτερη αίσθηση του χιούμορ και είναι πιο ανοικτοί άνθρωποι.
      Τα δυο συγκεκριμένα πρόσωπα μου είναι απεχθή λόγω προσωπικότητας και λόγω της τεράστιας ζημιάς που έχουν κάνει. Μια ζωή στην σκοτεινή πλευρά της πολιτικής και εις βάρος του λαού.

      Διαγραφή
  3. Σήμερα περνώ να σου πω Χρόνια Πολλά με υγεία και όσα εσύ χρειάζεσαι για να είσαι καλά !!! Και βέβαια αυτή τη μικρή ευχή μου δεν θα την λερώσω με τα πολιτικά τους καμώματα !!!! Αλλη φορά
    Καλό σου βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νικόλ μου, σε ευχαριστώ για όλα.
      Αυτό που χρειάζομαι είναι υγεία, πολλά λεφτά και μερικές αυτοκτονίες σε ένα μεγάλο κτίριο κάπου στο Σύνταγμα.
      Απλά πράγματα δηλαδή.

      Διαγραφή
  4. Η Εθνική μας, μόλις έβαλε γκολ. Ως εκ τούτου, απαξιώ να ασχοληθώ αυτή τη στιγμή με οτιδήποτε θα μου χαλάσει την χαρά.
    Αυτά, από αύριο :-P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θα σου πω ότι τελικά χάσαμε για να μη στη χαλάσω.
      :))

      Διαγραφή
    2. Δεν βαριέσαι! Το παιχνίδι μετράει!!

      Διαγραφή
    3. Βρε Άννα, αν μετράει το παιχνίδι ας παίζαμε ρακέτες!
      Αστειεύομαι.
      Ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να πάμε ακόμη καλύτερα. Με δεδομένη την ποδοσφαιρική μας "μαγιά" ίσως περάσουν πολλά χρόνια για να ξαναφτάσουμε σε αυτό το επίπεδο.
      Η Κόστα Ρίκα ήταν μια ομάδα που παιζόταν άνετα. Από την ώρα που έμειναν με 10 παίκτες θα μπορούσαμε να κάνουμε ακόμη πιο πολλά. Είχαμε κλασικότατες ευκαιρίες για γκολ που με λίγη τύχη θα είχαν τελειώσει από νωρίς το παιχνίδι.
      Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος. Απλά θυμήθηκα το Euro 2004 που σε κάθε μας νίκη λέγαμε "και μέχρι εδώ καλά είναι". Ποιος περίμενε αυτό που έγινε. Γι' αυτό λέω πως με δεδομένη την εμφάνιση των δύο ομάδων μπορούσαμε και καλύτερα.
      Τέλειωσε. Οπότε, πάμε γι' άλλα.

      Διαγραφή
  5. Την καλημέρα μου Πέτρο είναι Δευτέρα πρωί και δεν θέλω να ξεκινήσω την εβδομάδα μου με μπινελίκια, όσο και να με προκαλούν τα παχύδερμα και τα οστρακόδερμα!
    Μας εύχομαι απλά να απαλλαγούμε απο αυτούς, να ξυπνήσει ο Ελληνας και να τους πετάξει στην θάλασσα, επιτέλους!!!!
    Γκουντμορνινγκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι, όχι και πάλι όχι.
      Άσε τα μπινελίκια.
      Θινκ ποζιτιβ που λένε και οι ξενέρωτοι.
      Γκουτ άφτερνουν φρομ χίαρ.

      Διαγραφή
  6. Πέτρο καλημέρα και Χρόνια σου πολλά !!! Το άκουσα κι εγώ το άτομο χθές, να ξεστομίζει τις φοβερές ατάκες του, ήρθε καπάκι και η συνεπικουρία από τη Φωτεινή και αναρωτήθηκα......"Τι λένε τούτοι μωρέεεεεεε;;;" Μετά, από στις αξιόπιστες ειδήσεις του MEGA (τρομάρα τους) πληροφορήθηκα ότι εκφράζονται ατομικές απόψεις........και ησύχασα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρακολουθείς Μέγκα; Συγγνώμη κοπέλα μου αλλά είμαι υποχρεωμένος να σε ρωτήσω: σε έχουν αλυσοδεμένη ή σε καταστολή; Μα να μην αντέχω ούτε ένα λεπτό να τους δω!

      Και ακόμη χειρότεροι (ναι, γίνεται!) είναι του ΣΚΑΙ. Αν δεν έχεις δει ειδήσεις με Μπάμπη, Πορδοσάλτε και Αλέξη Παπασλούυυυρπ, δεν ξέρεις από αηδία και χειραγώγηση.

      Κάτσε να δεις που οι "προσωπικές απόψεις" δεν θα αργήσουν να επιστρέψουν σε στόματα άλλων.

      Ευχαριστώ για τις ευχές και να με συμπαθάτε που τέτοια μέρα σας στεναχώρησα με τους τενεκέδες.

      Διαγραφή
  7. Πετρο πολυχρονος και ευτυχισμενος! Να χαιρεσαι την οικογενεια σου και οσους αγαπας!
    Στο σημερινο θεμα...
    Ποση ξεφτιλα αντεχει ο ανθρωπος τελικα; Συμφωνω σε πολλα απο οσα λες, αλλα εξακολουθω να πιστευω πως αν οι Ελληνες πιστευαν οτι υπαρχει ευκαιρια για αλλαγη, η ακομα πιο πολυ, αν την ηθελαν, θα το εδειχναν σε καθε ευκαιρια. Γαβγιζουμε σα λυσσασμενα λυκοσκυλα αλλα απο δαγκωμα τιποτα! Και να πεις οτι ειναι το χερι που μας ταϊζει να παει στο καλο, αυτα τα χερια μας κλεβουν τη μπουκια απο το στομα!Οι πολιτικοι δεν θα αλλαξουν οσο δεν αλλαζουν οι πολιτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάπου διάβασα ότι οι εκλογές στην Ελλάδα είναι η ευκαιρία να δείχνουμε κάθε φορά σε όλον τον κόσμο πόσο μαλάκες είμαστε.
      Πιστεύω πως οι ξένοι ηγέτες, οι λαοί, οι αγορές και τα παγκόσμια οικονομικά κοράκια πρέπει να έχουν πάθει ταράκουλο με την πάρτη μας. Δεχόμαστε σχεδόν αδιαμαρτύρητα κάθε πήδημα, αποδεικνύοντας πως η χώρα που γεννούσε κάποτε λιοντάρια σήμερα γεννάει μόνο κότες.

      Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου.

      Διαγραφή
  8. Πέτρο, σήμερα το κείμενό σου τα λέει όλα και με καλύπτει 100%.
    Τι να πω;
    Τελικά τους έχουν πάρει χαμπάρι;;;
    Οι κ Τίποτα κάνουν ό,τι θέλουν για ένα τίποτα και εμείς χορταίνουμε με ένα τίποτα...
    Ή όλα ή τίποτα θα πρέπει να πούμε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν τα προσθέσουμε όλα αυτά τα τίποτα λες να βγει κάτι;
      Τρια μηδενικά συναντάς συνήθως έξω από τουαλέτα.

      Διαγραφή
  9. Πέτρο Χρόνια σου Πολλά με Υγεία πάνω απ' όλα!
    Να χαίρεσαι την οικογένεια σου!
    Δυστυχώς αυτά τα τίποτα είναι που μας εξοντώνουν κι εμείς?
    τους ταΐζουμε με την ανέχεια και την απάθεια μας!
    Να έχεις ένα όμορφο βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ για τις ευχές σου Κατερίνα.
      Έτσι που το πάμε δεν βλέπω να μένουν νηστικοί.
      Καλό μήνα.

      Διαγραφή
  10. Αρχηγέ μου Χρόνια Πολλά σου εύχομαι, να είσαι γερός και δυνατός, να σε χαιρόμαστε και να χαίρεσαι όσους αγαπάς!
    Πειράζει να μην πάρω απ' το "κυρίως"; Έχω φάει ήδη κι ένας Πάγκαλος θα μου πέσει κομματάκι βαρύς. Άσε που δεν παρακολουθώ πια τηλεόραση κι έχω χάσει επεισόδια. Η Φωτεινή (πλευρά της βουλής), παίζει ακόμα; Ώρα είναι να σκάσει μύτη κι ο Γιάγκος Δράκος...
    Χρόνια Πολλά ρε Πετράν & να'σαι καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρχηγός; Σεμουά;
      Μιλ μερσί μαντεμουαζέλ.
      (σταματάω τα γαλλικά γιατί εσύ δεν ξέρεις)

      Ευχαριστώ Μαράκι. Και εγώ σιχαίνομαι να ασχολούμαι.
      Για να ξεθυμαίνω το κάνω.

      Διαγραφή
  11. Όταν λες "ο κόσμος σας πήρε χαμπάρι" μάλλον εννοείς αυτό που γράφεις στα σχόλια: "Κάπου διάβασα ότι οι εκλογές στην Ελλάδα είναι η ευκαιρία να δείχνουμε κάθε φορά σε όλον τον κόσμο πόσο μαλάκες είμαστε". Από την άλλη, έχω να πω ότι κανείς τους δεν λέει τίποτα τυχαίο και για να σε αποτελειώσω, έχω γνωρίσει τον Πάγκαλο προσωπικά και δεν είναι μόνο αγενής, αλλά και πολύ αλαζονικός επίσης. Γενικώς είναι για πολλές φάπες ο τύπος! Χρόνια σου πολλά -και κυρίως καλά- κι από δω, αλλά εμένα πότε θα μου ευχηθείς ωρέ ακυβέρνητε τύπε; Ένας Πέτρος γιορτάζει 29 Ιουνίου, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι μια Πέτρα γιορτάζει άλλη μέρα; Ε; Δεν τα φάγαμε μόνο μαζί, γιορτάζουμε και μαζί. Άιντε, γιατί σαν πολύ αέρα πήρες :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν σου πω ότι το ξέχασα!
      Στο εξής θα θυμάμαι ότι γιορτάζουμε μαζί.
      Και θα στέλνω τις ευχές μου και στα βουνά και στις κοτρώνες και στα χαλίκια και στα νταμάρια και φυσικά στις πιο σκληρές πέτρες, τα διαμάντια (για μας λέω).

      Διαγραφή
  12. Πού πήγε, καλέ, το παιδάκι με το κουνελάκι;;;
    Τι θέλει η περίεργη γιαγιάκα εδώ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή