Σελίδες

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Μηνιάτικο #19: Οκτώβριος 2016



Στις 3 Οκτωβρίου 2016 επικράτησε ένταση μπροστά από την Ηρώδου Αττικού, όπου κατέληξε η πορεία των συνταξιούχων, με στόχο αντιπροσωπεία τους να συναντήσει τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου. Αστυνομικές δυνάμεις δεν επέτρεψαν την πρόσβαση  των διαδηλωτών, στήνοντας δύο κλούβες στη διασταύρωση της Ηρώδου Αττικού με τη Βασιλίσσης Σοφίας. Οι συνταξιούχοι επιχείρησαν να περάσουν προσπαθώντας να ρίξουν τη μία κλούβα, με αποτέλεσμα οι δυνάμεις των ΜΑΤ που βρίσκονταν εκεί να απαντήσουν με ρίψη χημικών για να διαλυθεί το πλήθος.

Προσπαθώ, ειλικρινά, ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ, να ανακαλύψω τις χαώδεις διαφορές μεταξύ της κυβέρνησης των Σαμαροβενιζέλων και των Τσιπροκαμμένων. "Δυστυχώς" η πουτάνα η μνήμη - που αλλού με εγκαταλείπει - σε κάτι τέτοια μου τρυπάει τα τύμπανα:


Είναι προς τιμήν του Τσίπρα που τηλεφώνησε στον Αναπλ. Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα, και του ζήτησε να μην επαναληφθούν τέτοια φαινόμενα. Απ’ ότι μάθαμε του έδωσε εντολή να απαγορευτεί κάθε χρήση δακρυγόνων σε διαδηλώσεις εργαζομένων και συνταξιούχων. Αναμένουμε στο ακουστικό μας.
Επειδή όπως είναι γνωστό είμαι κακός άνθρωπος και όχι τόσο γαλαντόμος όσο ο Τσίπρας, στη θέση του θα ξήλωνα και τον Τόσκα και τον γ.γ του Υπουργείου και τον επικεφαλή των ΜΑΤ, τα δε μπατσόσκυλα που χτύπησαν συνταξιούχους και τους γάνωσαν τα πρέκια στα χημικά, θα τα έστελνα στο εξής να κόβουν κλήσεις και να περνάνε τις γιαγιάδες απέναντι.
Γιατί άμα αρχίσουμε και δικαιολογούμε τις αυθαιρεσίες των κωλόπαιδων με τις ασπίδες και τα γκλομπς, θα πρέπει να το βουλώσουμε αν μεθαύριο ο Κούλης στείλει τις ορδές τους εναντίον μας…