Σελίδες

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Καλά είναι τώρα;


Και να μη θες να γκρινιάξεις δεν σε αφήνουν. Ο πρωθυπουργός Σαμαράς μάς ανακοίνωσε ότι κατόπιν δικών του προσωπικών προσπαθειών καταφέραμε να μειωθεί ο ΦΠΑ στην εστίαση από το 23% στο 13%. Νενικήκαμεν ρε Αντώνη. Πήρα τέτοια χαρά που τα έκανα πάνω μου! Δεν ξέρω εσείς, εγώ πολύ τον χάρηκα τον πρωθυπουργό μας που πάλεψε με τους τροϊκανούς και τους νίκησε, ένα χρόνο μετά.

Σας το έχω ξαναπεί και με κοροϊδεύατε, είμαστε ευλογημένοι που σε τόσο δύσκολες στιγμές έχουμε στο τιμόνι τον Αντώνη. Η μείωση του ΦΠΑ ήταν προεκλογική και προγραμματική του δέσμευση. Και όπως ανακοίνωσε απευθυνόμενος στους λοβοτομημένους ιθαγενείς “σας λέω πάντα την αλήθεια”. Και τώρα τη λέει και προεκλογικά την έλεγε όταν μίλαγε για επαναδιαπραγμάτευση και στην αντιπολίτευση που έκανε στον Παπανδρέου μας την έλεγε και τότε που διέγραψε τη Μητσοτάκαινα όταν αυτή ψήφισε το μνημόνιο και στα Ζάππεια και παντού.
Ο Σαμαράς δεν λέει ψέματα (για αρλούμπες δεν ξέρω). Ανακοίνωσε μάλιστα πως είναι ο μόνος πρωθυπουργός που κατόρθωσε να μειώσει φόρο. Σαν το γαϊδούρι του Χότζα ένα πράμα. Αφού βάλεις στην πλάτη του κάθε πολίτη από ένα νταμάρι πέτρες, μετά αφαιρείς ένα χαλίκι και τον ρωτάς: ‘καλά είναι τώρα;’

Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Οι γειτονιές των blogs



Το διαδίκτυο ξεκίνησε σαν ένα μικρό χωριό και πολύ γρήγορα δημιουργήθηκε μια τεράστια μεγαλούπολη. Όπως συμβαίνει σε όλες στις μεγαλουπόλεις υπάρχουν οι μικρές και μεγάλες γειτονιές. Με τη διαφορά ότι οι γειτονιές του διαδικτύου έχουν ως χαρακτηριστικό τα κοινά ενδιαφέροντα των ‘γειτόνων’ και όχι τη γειτνίαση των ‘σπιτιών’ τους.
Όπου σπίτι βλέπε μπλογκ.

Σε μια από αυτές τις γειτονιές βρίσκομαι και εγώ, όπως όλοι.
Κατά καιρούς ‘γνώρισα’ αρκετό κόσμο. Μιλήσαμε, τσακωθήκαμε, δεν τα βρήκαμε, γεια σας.
“Ο Θεός και ο γείτονας” λένε. Έλα όμως που στο ίντερνετ το γείτονα τον διαλέγεις! Γιατί λοιπόν να προσπαθείς να εξηγήσεις και να εξηγηθείς; Γιατί να μιλάς σε αυτιά ερμητικά κλειστά; Υπάρχουν και σοβαρότερα πράγματα στη ζωή και δεν μπορείς να αναλώνεσαι συνέχεια με τα ίδια.
Έτσι επέλεξα να βρίσκομαι σε μια γειτονιά που περνάω καλά και ίσως περνούν καλά και οι άλλοι μαζί μου.

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Γελοίες ειδήσεις 12



Ακολουθούν 10 ειδήσεις για γέλια και για κλάματα που κυκλοφόρησαν από 18 Ιουνίου - 4 Ιουλίου 2013. Θα επανέρχομαι όποτε η ειδησεογραφία με προκαλεί.
Κατά αντίστροφη σειρά γελοιότητας έχουμε και λέμε:


Είδηση Νο 10 – άλλο ήθελα να πω
Πήγε στο τμήμα, ανέφερε έναν φόνο, κατέβασε το παντελόνι και...
Έκπληκτοι οι αστυνομικοί στην Ομάχα των ΗΠΑ άκουσαν τον Darrell Moore να αναφέρει έναν φόνο τον οποίο όπως υποστήριξε είδε με τα ίδια του τα μάτια. Αυτό ωστόσο που ακολούθησε ήταν μάλλον αναπάντεχο...
Ο 53χρονος αφού ανέφερε τον φόνο, κατέβασε το παντελόνι του και άρχισε να... αυνανίζεται!
Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τον συλλάβουν ωστόσο ο Moore αντιστάθηκε!
Τελικά, όπως αναφέρει η Huffington Post, ο άνδρας συνελήφθη. Κανείς δεν ξέρει αν τελικά ο φόνος όντως είχε γίνει.
…………………………

Βασικά πέρασα γιατί μου τελείωσε το χαρτί στο σπίτι.
Πιάνεις ένα χαρτομάντηλο;